terug naar boven
De volgende wandeling is op 13 december bij Almancil
Voorlopers : Hans & Wilma
afstand/duur : ca 8 km / + 2 uur
moeilijkheid : licht
telfnrs voorlopers : 963 234 085
en organisatie : 912 826 228
We verzamelen om 9.30 bij café/pastelaria Doce Sabor aan de Rua Sacadura Cabral, Almancil. Vandaar rijden we (carpoolen) 6 km naar het zuiden over de Av. André Jordan tot aan de (gratis) parking bij de Ponte da Quinta do Lago, ook wel Ponte Ancão genaamd.

We doen de eerste lus naar het oosten, over de plankieren langs de golfbaan S. Lourenço tot aan de zoutwinning en de grote zoutberg. Dan richting wetlands en zee om weer bij de plankieren te eindigen. Hopelijk hebben we veel verschillende vogels kunnen bewonderen.
Dan maken we even een uitstapje over de brug naar zee voor het uitzicht. We gaan niet verder over het strand of de duinen voor de 2e lus, maar we nemen nu de zandweg naar het westen, om weer terug te keren naar de parking via het pad langs het rustige binnenmeer.

Bij minder dan 25 deelnemers is de lunch bij O Nosso Café in Almancil, maak svp alvast een keuze uit het menu: a) lombinho de porco estufado, b) dourada/robalo of c) frango grelhado. Bij meer dan 25 deelnemers wijken we uit naar Wok Loulé voor een oosters buffet.

Kosten all-in p/p € 18,00 en
we verzoeken je dit contant op de ochtend van de wandeling te betalen.

Het maximale aantal deelnemers aan de wandeling bedraagt 40 personen.
naam/namen:
(mobiel) telefoonnummer:
email:
menukeuze en ruimte voor evt bijzonderheden:
aanmelder(s) heeft/hebben de regels onder knop "Aanmelden" hierboven gelezen.
N.B. Dit aanmeldformulier is UITSLUITEND bedoeld voor leden om zichzelf (en evt hun gasten) aan te melden. Niet-leden kunnen contact opnemen met het secretariaat om te bezien of zij eventueel aan een wandeling kunnen deelnemen. Zie onder de knop 'Contact' bovenaan deze pagina.
aanmelder(s) heeft/hebben kennis genomen van het gestelde onder "Aansprakelijkheid" bovenaan
deze pagina.

Graag uiterlijk op zondag 10 december vóór 18:00 uur ontvangen wij jouw aanmelding. Op maandag 11 december vóór 18:00 uur ontvang je dan definitief bericht of je wél of niet kunt meewandelen.

 

Geef svp in de invulvakjes hieronder jouw naam/namen op, vermeld jouw (bij voorkeur mobiele) telefoonnummer en jouw emailadres en vergeet svp niet jouw keuze(s) voor het lunchmenu te vermelden.

 

Druk op de knop "verstuur aanmelding" om jouw aanmelding voor de volgende wandeling te versturen.

 

De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt je met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.